Welkom! Een introductie

Ik ben Wilfried van Hulst en heet u van harte welkom op onze website.
Hier vindt u alle informatie over Wim van Hulst BV en kunt u kennis maken met het brede assortiment wat wij vertegenwoordigen.

Het familiebedrijf Wim van Hulst BV bestaat al ruim 50 jaar. In 1963 is Wim van Hulst begonnen in Winssen en het bedrijf is nu sinds 1985 gevestigd aan de Wilhelminalaan 10 in Beuningen. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een complete verf-behang-speciaalzaak. Er wordt in de winkel gewerkt met 5 personen die voldoende kennis bezitten om u van goed en deskundig advies te voorzien. Daarom bent u bij Wim van Hulst aan het juiste adres!

Wilfried van HulstOp basis van uw wensen en idee├źn kunnen wij u adviseren over het juiste gebruik van materialen en kleuren. Productkennis en natuurlijk onze ervaring zijn daarbij de belangrijkste peilers. Daarnaast investeren we voordurend in de nieuwste techieken. Zo hebben we sinds kort de mogelijkheid om spuitbussen te vullen met elke kleur die u wenst.

Onze winkel is overzichtelijk ingedeeld in verschillende plekken waar u een specifiek gedeelte van ons assortiment rustig kunt bekijken. Neem er gerust de tijd voor en indien gewenst kunnen wij u bijstaan met deskundig advies. Parkeren is geen probleem, want wij hebben 13 eigen parkeerplaatsen tot onze beschikking.

Ik zie u graag terug in Beuningen. U bent van harte welkom!